Inpak materiaal

Inpakzakken voor bijvoorbeeld frikandellen, lekkere grote porties friet of oliebollen. Het zijn maar drie van de ontelbare mogelijkheden van ons inpakmateriaal. Denk juist bij dit soort producten aan uw eigen logo als opdruk. Snel en voordelig te leveren. Dozen waar uw salades het mooist in uitkomen en tijdens het transport zo blijven zoals u wi...

Inpakzakken voor bijvoorbeeld frikandellen, lekkere grote porties friet of oliebollen. Het zijn maar drie van de ontelbare mogelijkheden van ons inpakmateriaal. Denk juist bij dit soort producten aan uw eigen logo als opdruk. Snel en voordelig te leveren. Dozen waar uw salades het mooist in uitkomen en tijdens het transport zo blijven zoals u wilt dat ze op tafel komen. Wij hebben ze voor u. Heeft u speciale wensen? Mail ons even, wij helpen u graag en direct!

Meer

Inpak materiaal Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Inpakzakken
  • Baguette Blister

    Baquette tray: of u nu een belegd stokbroodje, zachtbroodje of panini wilt verpakken, in deze tray blijft het allemaal vers.  

  • Cateringsdoos
  • Broodkartonnetjes
  • Tassen

    Het is zo handig om die plastic hemdtasjes bij de hand te hebben. Geschikt voor vrijwel elke branche, zowel food- als retail. En zeker voor deze aangenaam lage prijzen.