Friet- & Snackbakken A

Frietbakjes en snackschaaltjes zijn wel de meest bekende snackverpakkingen uit deze groep. Disposable Express beschikt over een groot assortiment frietbakjes, schaaltjes en disposables in diverse afmetingen. Door de juiste materiaalkeuze en fabricage staan deze producten al tientallen jaren aan de top van snack disposables.

Friet- & Snackbakken A Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • A-bak 1 vaks

  Wie heeft er nog nooit een bakje friet gegeten op een terras? Maar wie alleen aan een frietje denkt bij deze bakjes, doet deze categorie flink tekort. Het A-bakje 1 vaks is meer dan een frietbakje en heeft een grote veelzijdigheid, denkt u maar eens aan snacks, een russisch ei en vele andere toepassingen. Al onze A-bakjes zijn voorzien van het   "molentje", wat garant staat voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

 • A-bak met vakverdeling

  A-bakjes met vakverdeling, niet alleen handig voor friet of snacks met apart sausbakje, ook bijvoorbeeld een kibbeling voelt zich als een vis in het water in dit bakje. Ook deze bakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

 • Bamibakken

  Bamibak is één van de benamingen voor deze rechthoekige kunststof bak. De Bamibak wordt het meest gebruikt voor het verpakken van rijst en diverse noedels (bami). Deze maaltijdbakken zijn uiteraard ook geschikt voor diverse snacks. Als snackbak worden de bakken verkocht als A50-bak.

  De Bamibakken (A50-bakken) bieden wij aan in 2 diktes: A50-30 is de dunnere 30 micron variant en de A50-60 is de dikkere 60 micron variant. Deze maaltijdbakken zijn geschikt voor gebruik in de magnetron. De MF (MicroFreeze) variant is zowel hitte- als vriesbestendig.