Horeca

Disposable horecabenodigdheden zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om een koffiebeker, servetten, shotpul etc. Disposable Express levert het allemaal. U bestelt eenvoudig alles wat u nodig hebt, wij leveren het razendsnel. 

Horeca Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Bekers/glazen/flesjes

  Voor elke toepassing bestaat er wel een beker. Met deksel, zonder deksel, in vrolijke kleuren voor een feestelijk accent. Disposable Express onderzoekt op dit moment de mogelijkheden die er zijn om zo met een voor u meer dan uitstekend en passend assortiment te komen. Tot die tijd leveren wij alvast de zeer veel gevraagde items die altijd van pas komen.

 • Folie

  Het gebruik van zowel aluminium als plastic folie neemt hand over hand toe. De op rol geleverde folies zorgen voor heel veel verschillende toepassingen. Afdekken, beschermen, inpakken. Disposable Express levert u die rollen voor de laagste prijs.

 • Bestek

  De jaren aan ervaring zorgen ervoor dat wij de kennis hebben opgebouwd om de juiste producten in ons assortiment op te nemen. Deze producten sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk in de horeca. Bijvoorbeeld wegwerp bestek, Disposable Express levert het.

 • Servies

  De jaren aan ervaring zorgen ervoor dat wij de kennis hebben opgebouwd om de juiste producten in ons assortiment op te nemen. Deze producten sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk in de horeca. Bijvoorbeeld wegwerp servies, Disposable Express levert het.

 • Tafel aankleding