KLANTVRIENDELIJK

De markt van disposable verpakkingen en materialen is sterk in beweging. Steeds meer toepassingen vragen om steeds meer oplossingen. Dagelijks worden die oplossingen gerealiseerd en nieuwe productlijnen geïntroduceerd. Van uiterst functionele bamibakken tot zeer luxe catering bakjes die kunststof met klasse combineren. In die wereld is het van groot belang een partner te hebben die u vertrouwen kunt: Disposable Express.

Dé specialist in disposables die weet wat u en uw producten nodig hebben en die een assortiment heeft opgebouwd door scherp en alert bij de diverse fabrikanten in te kopen. Dat scheelt u veel zoekwerk en vooral veel kosten.

MARKTVRIENDELIJK

Disposable Express ontwikkelt haar assortiment door in te kopen bij vrijwel alle fabrikanten van disposable materialen. Dat garandeert onafhankelijkheid en een permanente druk op de ontwikkeling van nieuwe producten. een ontwikkeling die permanent nodig is want al heel lang is een disposable meer dan een kunststof bakje of doekje.

Disposables krijgen steeds meer waarde als het gaat om hygiënische toepassingen en een optimale presentatie van uw producten.

Disposable Express levert dan ook verpakkingen en materialen aan alle mogelijke branches. Van horeca en cafetaria, retail zoals slagerijen tot aan instellingen en ziekenhuizen waar bijvoorbeeld maaltijdverpakkingen en beschermingsmiddelen van groot belang zijn.

PRIJSVRIENDELIJK

Disposable Express garandeert ook een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Dat kan omdat Disposable Express een grote klant is van veel fabrikanten. Het extra inkoop- en vooral ook logistieke voordeel dat daarmee wordt behaald vertaalt Disposable Express in een lager prijsniveau. Het voordeel is voor u dus!

MILIEUVRIENDELIJK

Disposable Express dagelijks aan het werk om een kunststof verpakking te zoeken die ook milieuvriendelijk is. Milieuvriendelijke verpakkingen hebben de toekomst.

Daarom levert Disposable Express vrijwel uitsluitend verpakkingen en materialen die voldoen aan de strengste normen en eisen die nodig zijn voor een gezond milieu. Duurzaam ondernemen is niet zomaar een kreet, duurzaam ondernemen is wat Disposable Express daadwerkelijk waar maakt.

www.disposableexpres.nl

KvK: 23087625
VAT ID: NL806196592B01

Malachiet 540, 3316LD Dordrecht

Telefoon: 078-6456603

Fax: 078-6131817