Snack & Maaltijd

Snack en Maaltijdverpakkingen van Disposable Express zijn milieuvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Voor elke snack is een snackverpakking, voor elke maaltijd een Maaltijdverpakking. Ze worden op een milieu verantwoorde manier geproduceerd en kunnen op een milieubewuste manier worden gerecycled. Hierdoor zijn deze producten minder belaste...

Snack en Maaltijdverpakkingen van Disposable Express zijn milieuvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Voor elke snack is een snackverpakking, voor elke maaltijd een Maaltijdverpakking. Ze worden op een milieu verantwoorde manier geproduceerd en kunnen op een milieubewuste manier worden gerecycled. Hierdoor zijn deze producten minder belastend voor het milieu. Daarnaast kunnen wij u deze producten door een scherpe inkoop aanbieden voor een voordelige prijs. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren.

Meer

Snack & Maaltijd Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Friet- & Snackbakken A

  Frietbakjes en snackschaaltjes zijn wel de meest bekende snackverpakkingen uit deze groep. Disposable Express beschikt over een groot assortiment frietbakjes, schaaltjes en disposables in diverse afmetingen. Door de juiste materiaalkeuze en fabricage staan deze producten al tientallen jaren aan de top van snack disposables.

 • Maaltijd verpakkingen

  Maaltijdverpakkingen zijn er in allerlei maten en keuze in 1-vaks of met meerdere vakken. Ook het materiaal waarvan een maaltijdverpakking is gemaakt, kan verschillend zijn. Onder maaltijd disposables verstaan we onder andere verpakkingen voor afhaalmaaltijden en voor warme maaltijden. Maaltijd verpakkingen voor de warme maaltijd worden gemaakt uit een speciaal daarvoor ontwikkelde kunststof, PS/PPE.

 • Aluminium bakjes...

  Aluminium bakjes, schalen en de benodigde deksels kunnen de voorkeur hebben dankzij hun geheel eigen toepassingen. Als er warmte nodig is. Als de luxe uitstraling van het materiaal gewenst is. En vooral als u gemak wenst. Denkt u maar eens aan aluminium asbakjes.

  Daarom levert Disposable Express naast haar kunststof assortiment ook een aantal veelgevraagde aluminium producten.

  Voor uw (zoek)gemak hebben wij de verpakkingen in werkbare groepen ingedeeld:

   

 • Saus en Soepverpakkingen

  Voor sauzen en soepen beschikt Disposable Express over stevige PP spuitgiet-bekers met een goed passende deksel. Deze bekers doen ook hun verdienste voor bijvoorbeeld een portie sateh met saus. Bij deze sausbekers /soepbekers kunt u de juiste vloeistofdichte deksel bestellen.